En ledsen dag

Bild: freedigitalphotos.net

Bild: freedigitalphotos.net

Bra dagar och dåliga dagar, som tur är, är de dåliga betydligt färre. Men, idag (läs igår) rinner tårarna.

Idag har jag inte kraften att stå emot, idag orkar jag inte kämpa, idag tänker jag varför? Jag mår inte sämre idag än vad jag brukar göra, jag orkar bara inte kämpa. Tårarna rinner.

Jag kämpar varje dag, det känns som om jag lever i uppförsbacke. Jag gör så mycket saker för att jag ska må mitt bästa och fungera så bra som möjligt. Jag är som den där greken som puttar en stenbumling uppför backen. Jag puttar och puttar med en dåres envishet men kommer aldrig över krönet. Tårarna rinner.

Allt jag vill är att få andas ut, att få känna lite medgång, nedförsbacke. Ska jag aldrig komma dit hän? Tårarna rinner.

Oftast brukar jag blir förbannad och känna frustration, men idag är jag ledsen. Jag är så trött på denna eviga kamp och att känna att jag inte får något tillbaka, något som ger mig kraften att fortsätta. Tårarna rinner.

Är allt jag gör bortkastat? Ska jag sluta med mina rutiner, bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet? Det känns som att det spelar ingen roll vad jag gör eller hur jag gör, det blir i slutändan samma resultat ändå. Tårarna rinner.

Jag vill inte ligga i en pöl av självömkan och tycka synd om mig själv, för jag tycker egentligen inte synd om mig själv. Idag finns inte kraften att kravla mig ur pölen. Jag somnar och tänker att imorgon blir en bättre dag.

…och tårarna rinner.

”Det finns inga misslyckanden i livet, bara en massa möjligheter till lärdomar”

 

Annonser