Bättre streakvecka

Åh, vad jag är glad! Jag är extremt glad över att jag valde en inomhusövning till min 30 dagars streak. Sitter här och tittar ut genom fönstret och regnet fullständigt vräker ner från en himmel så mörk att jag måste tända lamporna här inne. Passade till och med på att tända några värmeljus för att göra det lite extra mysigt.

Det hade inte varit roligt att gå ut för att göra något hurtigt idag. Fortsätter det regna tänker jag nog inte sticka ut näsan överhuvudtaget.

Förutom att jag är nöjd med mitt val av väderbeständig övning är jag också betydligt mer nöjd efter min andra vecka än jag var efter den första. Nu har det flutit på bättre och när jag kom fram med en reservplan blev allt plötsligt mycket enklare. Bara det har nog gjort att det gått så bra.

Nu har jag dessutom kommit in i övningarna på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare. Det är väl inte så konstigt att jag blir bättre och bättre eftersom jag övar varje dag. Jag hoppas att mina muskler utvecklats åtminstone något under de första två veckorna vilket också underlättar.

Efter ungefär halva resan är jag tillfreds. Nu är det bara att fortsätta, det ska bli så spännande att se hur kroppen känns efter 30 dagar.

Jippie, nu mullrade åskan också.

”Move your ass and your mind will follow”

Annonser