Livsstilskonsulten Live Påminnelse

Vill du äta god mat och leva ett gott liv? Passa på att träffa Livsstilskonsulten live.

Lördagen 16 juni kl. 11-13 finns jag vid Fiskhuset Stenungs Torg i Stenungsund för att prata bra mat och vad är bättre än färsk fisk och skaldjur?

Nu har du möjligheten att köpa hem ingredienser till en god middag och samtidigt få kosttips av en Dipl Kostrådgivare.

Kom och prata mat!

”Move your ass and your mind will follow”

Annonser

2 thoughts on “Livsstilskonsulten Live Påminnelse

 1. Hej!

  Vilken bra blogg du har, verkligen jättebra tankar och inspirerande läsning!

  Jag tänkte höra om du har några tips på hur man kan ta sig in i den hälsofrämjande branschen om man är intresserad av att jobba med bland annat kostrådgivning, fysisk aktivitet och stresshantering? Jag har läst kost- och friskvårdsprogrammet på Göteborgs Universitet och har en kandidatexamen i kostvetenskap men märker ju att det är en väldigt tuff bransch att få in en fot i.

  Jag skulle bli jätteglad om du kunde dela med dig av lite erfarenheter och kanske lite tips. Det här är verkligen det jag vill jobba med och jag hoppas att arbetsmarknaden öppnas upp lite mer för oss som är utbildade inom hälsopromotion, det skulle ju göra hela samhället friskare.

  Jag är väldigt tacksam för svar!

  Med vänliga hälsningar,
  Jessika Ung

  • Hej Jessika! Tack, vad kul att höra att du gillar min blogg! Det är fantastiskt kul att jobba med hälsa och kostrådgivning. Om du vill kan du maila mig på funkqvist@gmail.com, då kan jag maila tillbaka till dig. Det kan bli lite långt svar här annars….. Delar gärna med mig av det jag kan och vet! /Livsstilskonsulten

Kommentarer inaktiverade.